Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Παρολίγον σύρραξη στο έκτακτο Δ.Σ. της Ε.Ο.Π. Λεκτική επίθεση κατά των μελών της "Ποδηλασία Ξανά"

Είναι λυπηρό για ακόμα μια φορά, η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Ο.Π. να έχει άσχημη εξέλιξη ως προς την διαλογική συζήτηση, κατάθεση προτάσεων και ανταλλαγή απόψεων.  Οι "συνήθεις ύποπτοι" με την αγένεια και την υπεροψία που τους διακρίνει κατάφεραν να οδηγήσουν σε αποχώρηση μέλη του Δ.Σ. και κατ' επέκταση και βίαιη διακοπή της συνεδρίασης.  Ας πάρουμε τα πράγματα χρονικά.
Στις 26.01.2015 ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας προσκάλεσε Διοικητικό Συμβούλιο για τις  30.01.2015  με το ακόλουθο θέμα συζήτησης:
1. Επανασυζήτηση του Πειθαρχικού θέματος των Γεωργίου Μπούγλα και Απόστολου Μπούγλα, λόγω διαφωνίας ορισμένων μελών του Δ.Σ. ως προς την επιστολή που στάλθηκε σε αυτούς για την Πειθαρχική τους τιμωρία.
Με το από 26.01.2015 έγγραφό μας τα τέσσερα μέλη της παράταξής μας, προβήκαμε εγγράφως στην αίτηση προσθήκης και δεύτερου θέματος, καθώς υπέπεσε ατην αντιληψή μας ασυμφωνία ορισμένων αποτελεσμάτων που εμφανίζονταν στην εγχώρια στατιστική κατάταξη, με αυτά που ήταν  αναρτημένα στην ιστοσελίδα της UCI.
Ύστερα από θετική ανταπόκριση του Προέδρου κ.Τερζή και αποδοχή του αιτήματός μας, παραβρεθήκαμε στο Δ.Σ. της 30.01.2015 έχοντας τελικά ως θέματα ημερήσιας διάταξης το ανωτέρω με αρ. 1. αναφερόμενο καθώς και  επιπρόσθετα το ακόλουθο:
2. “Διερεύνηση της υπόθεσης της τυχόν παραποίησης αποστολής αποτελεσμάτων στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI)”.  
Κατά την διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου όμως και ενώ τοποθετούμασταν αιτούμενοι τον καταλογισμό ευθυνών στον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Λιατσή για όλα τα καταγγελόμενα στην επιστολή μας, υπήρξε κρεσέντο παροξυσμού από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Δημήτριο Σπανόπουλο, ο οποίος με ανεπίτρεπτο υβρεολόγιο και φωνασκίες άρχισε να καταφέρεται εναντίον του επικεφαλής της παράταξης Σάββα Τσοπούρογλου, αλλά και των υπολοίπων ημών, μελών της αντιπολίτευσης, προκειμένου να μας αποτρέψει από την ανάπτυξη των απόψεών μας, κάτι που δυστυχώς έτυχε της ανοχής του Προέδρου με αποτέλεσμα να αναγκασθούμε σε σύσσωμη αποχώρηση προ της λήψης απόφασης.

Καταγγέλοντας τις αήθεις πρακτικές του εν λόγω κυρίου, που σημειωτέον έτυχαν αντιδράσεων και από μέλη της συμπολίτευσης, σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή-καταγγελία προκειμένου να ενημερωθείτε και να διαπιστώσετε το βάσιμο των καταγγελιών μας.

Δείτε την ΕΔΩ


Τα μέλη
Σάββας Τσοπούρογλου
Κάτια Δάκου
Ιωάννης Κοπανάκης
Αλέξανδρος Πόγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου