Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Εμπαιγμός του Προέδρου της ΕΟΠ στα μέλη του ΔΣ.

Σύγκληση ΔΣ ΕΟΠ - αστραπή.  Τι συμβαίνει; προφανώς ο Πρόεδρος κρατά κλειστά τα χαρτιά του, αλλά η ανάγκη είναι τόσο μεγάλη, που το πρόβλημα φαντάζει ακόμα μεγαλύτερο.  Όμως δεν είναι έλλειψη σεβασμού προς τα υπόλοιπα μέλη και δη αυτά της περιφέρειας;; Η μήπως είναι σκοπιμότητα να απουσιάσουν οι συνήθεις αντιδραστικοί, που χαλάνε τα σχέδια του προέδρου και άλλων;;  Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι εμπαιγμός στα πρόσωπα των μελών, είναι πραγματική ασέβεια προς τον ίδιο τον θεσμό, είναι η πλήρης έλλειψη οργάνωσης που υπάρχει.  Ακολουθεί ανακοίνωση μελών του Δ.Σ. εκπροσώπων της παράταξης "Ποδηλασία Ξανά"

          Λάρισα 13-05-2015



          Προς
          Πρόεδρο Δ.Σ Ε.Ο.Π

          Κοινοπ.: Μέλη Δ.Σ Ε.Ο.Π



          κ. Πρόεδρε

          Με το από 13 Μαΐου 2015 έγγραφό σας,προσκληθήκαμε σε Διοικητικό Συμβούλιο  για την Πέμπτη 14  Μαΐου 2015 και ώρα 16:00, μόλις μία μέρα πριν δηλ. από το έκτακτο, όπως το ονομάζετε, Διοικητικό Συμβούλιο.
          Από την ανάγνωση όμως των θεμάτων ημερησίας διάταξης, δεν αντιλαμβανόμαστε σε τι συνίσταται το επείγον της πρόσκλησης. Δεδομένου δε ότι από την αρχή της εβδομάδας, κυκλοφορούσε η φήμη ότι θα ορίσετε Διοικητικό Συμβούλιο για αυτήν την ημέρα, θεωρούμε ότι για άλλη μια  φορά επιδιώκετε τεχνηέντως τον αποκλεισμό μας από την συνεδρίαση, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι  τρία εκ των τεσσάρων μελών της  μειοψηφίας προέρχονται από την επαρχία.
          Ρισκάροντας λοιπόν να φανούμε μονότονα επαναλαμβανόμενοι, καταγγέλλουμε εκ νέου  την αήθη πρακτική σας και σας καλούμε να σεβαστείτε την αρχή  της συμμετοχικότητας και να ορίσετε, εφόσον το επιθυμείτε, τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο σε μεταγενέστερη ημερομηνία, δίνοντάς μας έτσι  την δυνατότητα να παραβρεθούμε και να τοποθετηθούμε επί των ορισθέντων θεμάτων.
                                                                                     
                                                                                      Τα Μέλη
                                                                             Σάββας Τσοπούρογλου
                                                                             Κάτια Δάκου
                                                                             Ιωάννης Κοπανάκης

                                                                             Αλέξανδρος Πόγκας

Η Πρόσκληση - αστραπή του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου