Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Αποχή με νόημα.... αποδοκιμασίας για την Διοίκηση Τερζή, οδηγεί σε ραγδαίες εξελίξεις άμεσα!!!

Με αποδοκιμασία της Διοίκησης Τερζή στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση των Σωματείων-Μελών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, ανοίγει ο δρόμος για την αλλαγή πορείας στα ποδηλατικά δρώμενα της χώρας.


Με ένα λιτό δελτίο τύπου η διοίκηση της ΕΟΠ αποδέχεται την μη αποδοχή της από το 60 και πλέον τοις εκατό, των με δικαίωμα ψήφου, σωματείων ποδηλασίας.
----------------------------------------

Δελτίο τύπου (ΕΟΠ)
Αθήνα,Τετάρτη 04/11/2015
Τακτική συνέλευση με θέμα την Έγκριση Προϋπολογισμού 2016.

Το Σάββατο 31/10/2015 έγινε η τακτική συνέλευση του Διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με μοναδικό θέμα την Έγκριση του Προϋπολογισμού Εσόδων και Εξόδων χρήσης της χρονιάς 2016. Επί των παρόντων είκοσι (20) σωματείων, δεκαέξι (16) από αυτά υπερψήφισαν τον Προϋπολογισμό ενώ τέσσερα (4) ψήφισαν κατά.Ε.Ο.Ποδηλασίας.

---------------------------------------

Συγκεκριμένα η πλειοψηφία των ποδηλατικών σωματείων με τη συνειδητή επιλογή της αποχής τους, κατέδειξαν την άρνησή τους να συνεχίσουν να στηρίζουν την υφιστάμενη Διοίκηση και την διαχειριστική αντίληψη αντιμετώπισης του αθλήματος, που για άλλη μια φορά εκφράστηκε με τον προς ψήφιση προϋπολογισμό περιόδου 2016, καθώς από τα 43 με δικαίωμα ψήφου σωματεία, μόλις 16 υπερψήφισαν, ενώ 4 καταψήφισαν και 23 απείχαν.

Μετά την τρανταχτή αυτή ένδειξη αποδοκιμασίας, τίθεται πλέον σοβαρά το θέμα της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, προκειμένου τα Σωματεία-Μέλη, να επιλέξουν την νέα ηγεσία του αθλήματος.   Οι παραιτήσεις - μελών του Δ.Σ από τα πόστα τους, με αποκορύφωμα αυτή του (πρώην) Γενικού Γραμματέα κ.Διονύση Λιατσή, ενός από τους στενότερους συνεργάτες του Προέδρου, δίνουν την εικόνα κατά ένα μεγάλο ποσοστό ότι το "ποτήρι ξεχείλησε"....

Σύντομα, περισσότερες εξελίξεις.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου