Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Η Ε.Ο.Π. αποφασίζει εκ νέου Γενική Συνέλευση, με το ίδιο ακριβώς θέμα.

Η στάση που κρατά ο πρόεδρος της ΕΟΠ, συνεχίζει να προκαλεί.  Αγνοεί το 50% των σωματείων που ζητούν εκλογές.  Για ακόμη μια φορά και ενάντια σ'αυτά που επικαλείται περί συναίνεσης και συνεργασίας, αποφασίζει μονομερώς για νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση.  Νέα συνέλευση των σωματείων στις 31 Μαρτίου 2014, ημέρα Δ Ε Υ Τ Ε Ρ Α.  Αλήθεια, αναρωτήθηκε ποτέ ο Πρόεδρος, ότι τα σωματεία εκπροσωπούνται από άτομα, επαγγελματίες και εργαζομένους;;;;  Μήπως κρύβεται σκοπιμότητα; Μήπως ο Πρόεδρος προσδοκά στην αδυναμία κάποιων να παραστούν, με σκοπό να περάσει τις θέσεις του;  Κρίμα!  Αυτό μόνο ενωτική κίνηση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.   Όμως, άλλο είναι το μεγάλο θέμα.  Νέα γενική συνέλευση, με τα ίδια θέματα; μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;; Αλήθεια κατά πόσον είναι νόμιμο αυτό;  Ας υποθέσουμε ότι αν δεν περάσει το δικό του, θα ξανακάνουμε συνέλευση μέχρι το Πάσχα; και ούτω καθεξής, μέχρι να μην μείνει κανένας;  Παρακάτω δημοσιευουμε το κάλεσμα της Νέας Γενικής Συνέλευσης.


Aρ. Πρωτ: 799                                                                           Μαρούσι, 21 Μαρτίου 2014


Προς:  Σωματεία – Μέλη Ε.Ο.Π.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, κατά τη συνεδρίασή του στις 20/3/2014, αποφάσισε, σύμφωνα με τις διατάξεις του αθλη-τικού νόμου 2725/1999, όπως τροποποιηθείς ισχύει και δη του άρθρου 51 παρ. 8, και του Καταστατικού της Ε.Ο.Π., τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης (Γ.Σ.), στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν οι αντιπρόσωποι των σωματείων-μελών της Ομοσπονδίας, την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 και ώρα 12:00 στα γραφεία της Ε.Ο.Π., Λεωφόρος Σπύρου Λούη, Ολυμπιακό Ποδηλατόδρομιο Ο.Α.Κ.Α., Μαρούσι Αττικής, με τα εξής θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
2. Έκθεση πεπραγμένων Δ.Σ. από 1/1/2013 μέχρι 31/12/2013. Έγκριση και α-παλλαγή Διοίκησης
3. Οικονομικός απολογισμός και ισολογισμός από 1/1/2013 μέχρι 31/12/2013. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Έγκριση και απαλλαγή Διοίκησης από κάθε διαχειριστική ευθύνη.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει η απαιτούμενη από το Καταστατικό της Ε.Ο.Π. απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 και ώρα 15:00, στον ίδιο τόπο και με ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

                          ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΕΡΖΗΣ                                      ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΛΙΑΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου