Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Φύλλα Αγώνων 2013. Γιατί κρύβονται;

Συνεχίζει την πίεση ο επικεφαλής της ποδηλατικής κίνησης "Ποδηλασία Ξανά", προκειμένου να υπάρξει πλήρης ενημέρωση και διαφάνεια, σχετικά με τους αγώνες και πιο συγκεκριμένα, με τα φύλλα των αγώνων, τα οποία στοιχειοθετούν ποια θα είναι τα σωματεία με δικαίωμα ψήφου, το έτος 2014.  Επανέρχεται με δεύτερη επιστολή, μιας και η προ δύο μηνών σχετική επιστολή, δεν απαντήθηκε ποτέ.  Αλήθεια ποιά η σκοπιμότητα;  Οι αγώνες τελείωσαν, οι ομάδες περιμένουν...


Λάρισα 2/12/2013

Προς Ε.Ο.Π.

Κοιν. Μέλη Δ.Σ Ε.Ο.Π

Αξιότιμε κ.Πρόεδρε,
Ύστερα από την επιστολή που κατέθεσα στην Ε.Ο.Π με αριθμό πρωτ. 2197/7-10-2013 και με αφορμή την λήξη της αγωνιστικής περιόδου όλων των πρωταθλημάτων επανέρχομαι στο θέμα και παρακαλώ όπως προσκομισθούν στο έκτακτο Δ.Σ που θα συνεδριάσει στις αρχές Δεκεμβρίου όπως μας γνωστοποιήσατε στη συνεδρίαση στις 27-11-2013 όλα τα πρωτότυπα φύλλα αγώνων της περιόδου 2013 και επιπλέον να μας γνωρίσει η στατιστική υπηρεσία εγγράφως και αναλυτικώς ποια σωματεία μέλη μας κατοχύρωσαν δικαίωμα ψήφου για το 2014 και από ποιους αγώνες προκύπτει αυτό για να επικυρωθούν όλα τα παραπάνω από το διοικητικό συμβούλιο όπως προβλέπεται.

Είναι επιπλέον επιτακτική ανάγκη να υπάρξει πλήρης διαφάνεια από όλους και για όλους.  Επίσης πρέπει να σας θυμίσω ότι διανύουμε περίοδο μεταγραφών με ότι αυτό συνεπάγεται και επιπλέον με την ανακοίνωση – κοινοποίηση της τελικής βαθμολογίας του 2013 θα δώσουμε στα σωματεία τη δυνατότητα να πράξουν δεόντως στους δύσκολα οικονομικούς καιρούς που διανύουμε για σύναψη συμφωνιών με χορηγούς κ.λ.π. Ευελπιστώ ότι αυτή τη φορά θα υπάρξει ολοκληρωμένη απάντηση από το προεδρείο και θα έρθουν στο διοικητικό συμβούλιο τα φύλλα αγώνων – κατάσταση με δικαίωμα ψήφου σωματείων.

Με τιμή,

Σάββας Τσοπούρογλου 
Μέλος Δ.Σ Ε.Ο.Π
Πρόεδρος Π.Γ.Σ.Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου