Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Τακτική Γενική Συνέλευση: Κίνηση Ουσίας ή νέο πεδίο αντιπαραθέσεων;

Προκηρύχθηκε η τακτική γενική συνέλευση του Οκτωβρίου (σσ. η περσινή συνοδευόταν και από τις Εκλογές).  Με τι νόημα όμως; ποια η ουσία;  ένα ακόμα 3ωρο αντιπαραθέσεων, κατηγοριών και καταλήξεως άνευ συμπερασμάτων, μια διοίκηση που θα καταθέσει έναν ακόμα προυπολογισμό με πλασματικά ποσά, εξοργίζοντας τα σωματεία της αντιπολίτευσης, και ρίχνοντας ακόμα περισσότερη στάχτη στα μάτια των υπολοίπων.  Αναλυτικά...




Aρ. Πρωτ. : 2226                                              Μαρούσι, 11 Οκτωβρίου 2013

Προς :
Τα σωματεία μέλη της Ε.Ο.Π.

                                                                   



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, κατά τη συνεδρίασή του στις 10/10/2013, αποφάσισε, σύμφωνα με τις διατάξεις του αθλητικού νόμου 2725/1999, όπως τροποποιηθείς ισχύει, και του Καταστατικού της Ε.Ο.Π., τη σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης (Γ.Σ.), στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν οι αντιπρόσωποι των σωματείων-μελών της Ομοσπονδίας, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 12:00  στα γραφεία της Ε.Ο.Π., Λεωφόρος Σπύρου Λούη, Ολυμπιακό Ποδηλατόδρομιο Ο.Α.Κ.Α., Μαρούσι Αττικής, με τα εξής θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1)     Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
2)     Επικύρωση Πρακτικών προηγούμενων συνεδριάσεων της Γ.Σ.
3)     Έγκριση Προϋπολογισμού Εσόδων και Εξόδων της Ε.Ο.Π. χρήσης 2014

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει σύμφωνα με το Καταστατικό της Ε.Ο.Π. η απαιτούμενη απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, Τετάρτη  30 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 16:00, στον ίδιο τόπο και με ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

                                  Με αθλητικούς χαιρετισμούς

           ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




               ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΕΡΖΗΣ                            ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΛΙΑΤΣΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου