Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Αποκλεισμός αθλητών, από τις Εθνικές Ομάδες και το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα


Επιστολή εξηγήσεων και σκεπτικού σύστασης της Εθνικής Ομάδας  για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πίστας, απέστειλε προς το Προεδρείο της Ε.Ο.Ποδηλασίας δια μέσω του επικεφαλή  μας κ.Σάββα Τσοπούρογλου, η ποδηλατική κίνηση "Ποδηλασία Ξανά".   Αφορμή ο αποκλεισμός δίχως αιτία και αφορμή των αθλητών των αγωνισμάτων αντοχής, που α μη τι άλλο στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ήταν εξίσου πρωταγωνιστές.  Αναλυτικά η επιστολή:


Λάρισα 18/10/2012
Κύριε Πρόεδρε,
Μετά από ενοχλήσεις που δέχομαι ως σύμβουλος – επικεφαλής της αντιπολίτευσης, σχετικά με την σύσταση της Εθνικής Ομάδας, που θα μας εκπροσωπήσει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πίστας, που διεξάγεται στην Λεττονία, παρακαλώ πολύ όπως μας εξηγήσετε άμεσα, ποιο το σκεπτικό της επιλεκτικής συμμετοχής 4 αθλητών, όλοι για αγωνίσματα σπριντ και ο αποκλεισμός χωρίς δικαιολογία αθλητών αγωνισμάτων αντοχής, οι οποίοι και φέρουν αξιόλογα αποτελέσματα και έχουν εμπειρία και αγωνιστική ετοιμότητα να εκπροσωπήσουν εξίσου τα εθνικά χρώματα, πράγμα που αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα και από το επίπεδο των αγώνων, που προσφάτως παρακολουθήσαμε στα πλαίσια του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε επίσης το γεγονός, ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Βασιλόπουλος, προανέφερε με επιστολή του, προς τα σωματεία πριν από λίγες μέρες τον αποκλεισμό των αθλητών αντοχής, χωρίς να τους δει καν, βάζοντας έτσι σκέψεις μεροληψίας και υποτέλειας προς κάποιους αθλητές, παράγοντες ακόμα και σωματεία.
Τέλος, να μας δικαιολογήσετε την συμμετοχή στην αποστολή του κ. Καρυπίδη, που απ όσον γνωρίζουμε είναι πλέον συνταξιούχος και δεν προσφέρει καμιά έμμισθη υπηρεσία στην Εθνική μας ομάδα και στην ομοσπονδία γενικότερα.
Με τιμή,
Σάββας Τσοπούρογλου
Μέλος Δ.Σ.
Επικεφαλής ποδηλατικής Κίνησης «ποδηλασία ξανά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου