Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Αιφνίδια πρόσκληση για Δ.Σ. της Ε.Ο.Π.

Έκπληξη προκάλεσε η απόφαση του επικεφαλής της Ενωτικής Ποδηλατικής Κίνησης, κ.Θανάση Τερζή να προσκαλέσει μέσα σε 24 ώρες, Δ.Σ. προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.  Η συνεδρίαση προκηρύχθηκε για αύριο Τετάρτη, ενώ οι σύμβουλοι ενημερώνονται μόλις λίγες ώρες πριν, αιφνιδιάζοντας κυριολεκτικά και δημιουργώντας πρόβλημα, στους συμβούλους, κάποιοι από τους οποίους τυγχάνουν και εργαζόμενοι.

Αναλυτικά, η επιστολή του κ.Τερζή:


ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Μαρούσι, 8 Οκτωβρίου 2012

Προς :
Μέλη Δ.Σ./Ε.Ο.Π.

Μετά τις αρχαιρεσίες της 7ης Οκτωβρίου 2012 και της εκλογής σας ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.Π. καλείστε σε συνεδρίαση, που θα γίνει την Τετάρτη  10–10–2012  και ώρα 17:00, στα γραφεία της Ε.Ο.Π. (Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο), με  θέμα ημερήσιας διάταξης :  

· Συγκρότηση Δ.Σ. σε σώμα

Με κάθε τιμή
                                               
                                                             Ο  ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ  
                                               Του πλειοψηφήσαντος συνδυασμού 
                                             «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»  

                                                          ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  ΤΕΡΖΗΣ

Και η απάντηση του κ.Τσοπούρογλου, σχετικά με την πρόσκληση:


Λάρισα 9/10/2012

Προς: Επικεφαλή του πλειοψηφήσαντος συνδυασμού Ενωτική Ποδηλατική Κίνηση, κ. Αθανάσιο Τερζή

Κύριε Τερζή,
Σε συνέχεια της πρόσκλησης που αποστείλατε πριν από λίγες ώρες, σχετικά με σύγκληση του Δ.Σ. που προέκυψε μετά τις αρχαιρεσίες της 7ης Οκτωβρίου 2012, με σκοπό την συγκρότηση σε σώμα, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Ποδηλασία Ξανά», έχω να σας γνωρίσω τα κάτωθι:
Η ημέρα που διαλέξατε (Τετάρτη 10/10/2012) τελεί εργάσιμη και φέρει σε δύσκολη θέση, τόσο εμένα όσο και άλλους συμβούλους.  Θα μπορούσε κάλλιστα να υπάρχει μια τηλεφωνική επικοινωνία, από σας προς εμένα, προκειμένου από κοινού να συντονίσουμε τα μέλη των συνδυασμών μας, που εκλέχθηκαν στο Δ.Σ. και να προτιμηθεί  η καλύτερη δυνατή ημερομηνία και ώρα, η οποία από μεριάς μας, επιθυμούμε να είναι κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όπου τελεί αργία για τους περισσότερους από εμάς.
Ως εκ τούτου στην αυριανή συνεδρίαση, δεν θα μπορέσει κανένα από τα μέλη του συνδυασμού μου, που εκλέχτηκαν στο Δ.Σ. να είναι παρόν.
Με τιμή,

Σάββας Τσοπούρογλου
Επικεφαλής Συνδυασμού «Ποδηλασία Ξανά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου